slechts 172,- €

Laat jezelf betoveren door de magische wereld van Disneyland Parijs® vanuit het Vienna International Dream Castle Hotel. Je blijft hier al voor slechts €172 slapen, met toegang tot beide parken! Ik denk dat iedereen van ons wel minstens een keer in zijn of haar leven naar Disneyland Parijs® wilt, niet dan? Of je nu jong of oud bent, van sprookjes of van achtbanen houdt, dit pretpark heeft het allemaal voor je. Met deze goedkope aanbieding ga je voor weinig geld naar Disney en verblijf je ook nog eens in een goed hotel!

Disneyland Parijs

Vienna International Dream Castle Hotel

Om jouw vakantie naar Disneyland Parijs nóg magischer te maken, slaap je in een kasteel! De kamers van het 4* Vienna International Dream Castle Hotel zijn comfortabel en elke ochtend staat een lekker ontbijt voor je klaar. Geniet van het verwarmde binnenzwembad na een dag vermaak in Disneyland. Er is verder ook een fitnessruimte, wellness ruimte en het restaurant staat in het teken van traditionele gerechten. De gratis shuttlebus brengt je in 10 minuten naar Disneyland. Dit hotel wordt erg goed beoordeeld op Tripadvisor met 3,5 van de 5 punten.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs® en de Walt Disney Studios®

Met deze deal heb je de elke dag van je verblijf toegang tot de beide pretparken. Ben jij klaar om je favorieten Disneyfiguren te gaan ontmoeten? In het Disneyland Park ontmoet je Doornroosje ontmoeten en gil je de longen uit je lijf in de achtbanen. In de Walt Disney Studios® kom je vervolgens achter alle geheimen van Hollywood en zie je hoe jouw favorieten films zijn gemaakt. Een van de sterattracties van het park is zeker de Tower of Terror, hopelijk ben je daar klaar voor! Lees voorafgaand aan je vakantie alvast alles over de twee parken in mijn artikel met Disneyland Parijs tips!

Seine in Paris with Eiffel tower in sunrise time_shutterstock_109331300_pix2000

 • 2 of 3 dagen in 4* hotel met entree tot beide Disneyland Parijs parken!
  • Goedkoopste reisdata: Veel data mogelijk in december 2018, bekijk hiervoor de deal
  • Reisduur: 2, 3, 4 of 5 dagen
  • Bestemming: Disneyland Parijs®
  • Vervoer: Exclusief
  • Hotel: 4* Vienna International Dream Castle Hotel
  • Verzorging: Logies met ontbijt
  • Inbegrepen: Entree tot Disneyland® en de Walt Disney Studios®
  • Exclusief boekingskosten: €19,50
  • Exclusief calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: Vanaf €172 per persoon, op basis van een reis voor 4 personen

screenshot van de deal

Screenshot deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)