Laat je betoveren tijdens een paar magische dagen in Disneyland® Paris  vanaf maar €149! Inclusief verblijf in in het 3 sterren Kyriad Hotel met gratis shuttlebus van en naar de amusementsparken zul jij hier een paar  fantastische dagen ervaren! Een groot voordeel voor iedereen die zijn kinderen een leuke dag wil bezorgen; kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang tot het hotel en het park!

Het Kyriad Hotel is op maar 10 minuten rijden van de oarken de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die deze sprookjesachtige plekken wilt bezoeken. Door de mooie en rustige ligging van het hotel kun je  tijdens je verblijf genieten van een mooi uitzicht over het meer en heerlijk ontspannen. Met een speelruimte en ruimte met videospelletjes hoeven kinderen zich ook in het hotel geen seconde te vervelen. Wanneer er tijd is voor een hapje of een drankje in het restaurant of een van de bars zullen zij zich in deze ruimtes prima vermaken!

Boek deze deal snel en beleef een paar spetterende en zorgeloze dagen in het prachtige Disneyland Parijs! 

Walt-Disney-Studios-Park_2

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

disneyland parijs

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)