Begin jij het nieuwe jaar goed? Ik heb een super cruise deal voor je gevonden. Het avontuur begint al op Schiphol want daar stap jij in de geweldige A380 van Emirates wat al een ervaring op zich is. Je vliegt naar Dubai waar je Cruise avontuur begint. Ontdek Dubai, Muscat,Khasab, Abu Dhabi en dit allemaal op basis van all-inclusive voor maar €825!

Vlieg met de beste lijndienstmaatschappij ter wereld: Emirates. En dan ook nog eens in de grootste en luxueuze vliegtuig ter wereld: de A380. Ervaar hoe het is zodra dit geweldige vliegtuig de lucht in vliegt en je op weg bent naar Dubai. Eenmaal aangekomen in Dubai maak je kennis met de samensmelting van traditionele en moderne westerse cultuur.

Bij aankomst in Dubai word je per transfer naar het cruise ship gebracht. Hier ga je aan boord waarbij je als eerste naar Oman vaart: Muscat, daar verblijf je de hele dag en heb je genoeg tijd om deze stad te ontdekken, daarna ga je door naar Khasab waar je in de ochtend aankomt en rond 18:00 uur weer je trip voortzet naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi cruise je weer terug naar Dhubai waar je nog een hele dag hebt om alle bezienswaardigheden te bezoeken want de volgende dag vertrek je pas weer naar Amsterdam.

Deze cruise boek je met vertrek op 9 januari. Het is in Nederland midden in de winter maar in de Emiraten is het er heerlijk 24 graden. De vlucht is al geweldig, de 4 geweldige steden nog indrukwekkender maar ook het cruise schip zelf! Het beschikt over maar liefst 17 dekken, de kamers zijn ruim en panoramisch en prachtig uitzicht op het water. Er is genoeg entertainment zoals casino’s, discotheek, kunstgalerij en theater. Maar ook niet geheel onbelangrijk 4 mooie zwembaden aan boord, whirlpools en sauna!

Heb je geen budget voor deze cruise voor €825, dan heb ik een goedkopere optie voor je. Je kan ook kiezen om met Transavia te vliegen dan betaal je €704 kijk hier!

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel deze geweldige cruise te boeken!

Dubai_Skyline2

Boek deze Emiraten cruise nu! Of kies voor de goedkopere optie!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)