Een dag die helemaal in het teken staat van ontspanning. Even niets aan je hoofd en alle tijd om je lichaam tot rust te laten komen. De 7 verschillende sauna’s en 2 stoombaden van Orange Wellness Centre zijn een weldaad voor je spieren, maar ook het zwembad, de whirlpool en het heerlijke restaurant dragen bij aan jouw gemoedsrust. Op het prachtige zonneterras droom je weg terwijl je in je zachte badjas geniet van de warme zonnestralen.

Deze fijne wellness heeft 7 verschillende sauna’s, diverse baden en een zwembad en werd in 2013 verkozen tot beste sauna van Zuid-Holland! Vanuit de panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart. Verder is er een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de uitgebreide menukaart met vers bereide gerechten. Zin in een massage? Dat kan natuurlijk ook in de beautysalon, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen (tegen betaling). Kortom, voor een compleet dagje ontspanning ben je bij Orange Wellness Centre aan het juiste adres.

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Orange_Wellness_Centre

Boek nu je verblijf!!! Bekijk deze deal

Screen shot 2014-11-21 at 2.47.16 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)