Mobypark is een site met een vernieuwend concept! Hiermee kunt u uw parkeerplaats in de stad van uw keuze te vinden tegen de beste prijs! Vooral als je op reis vertrekt vanaf de luchthaven van Schiphol is dit ideaal!

Het vinden van een parkeerplaats in steden als Amsterdam kan een stressvolle aangelegenheid zijn, en het vinden van een veilige parkeerplaats in de buurt van je bestemming voor een schappelijke prijs lijkt soms bijna onmogelijk. Vanaf nu kun je met Mobypark parkeren in privé parkeergarages van hotels, bedrijven of particulieren. Zo vind je bijvoorbeeld snel een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam (Dam, Leidseplein, Rembrandtplein) en op Schiphol Airport. Vooral in grootsteden zoals Parijs of Amsterdam parkeer je met Mobypark veel goedkoper dan vergelijkbare openbare parkeerplaatsen. Bovendien is het superhandig is om vooraf te reserveren, in plaats van eindeloos rondjes te rijden. Je bespaart niet alleen geld maar ook tijd.

16-12mobypark.jpg1

Het is heel simpel: je schrijft de naam van uw bestemming en de zoekmotor vindt de meest betaalbare en de beste parkeerplaatsen, hetzij in een eigen huis, hotel of bedrijf. Het is ook een goede oplossing voor degenen die wensen om hun auto in de buurt van de luchthaven te verlaten voordat we op vakantie vertrekken. De luchthaven parkings zijn duur, dus een beetje slimmer dan de andere, kies Mobypark! 

21-12mobypark

MobyPark zoekt nog naar nieuwe parkeerplaatsen. Iedereen die een eigen parkeerplaats heeft, kan hem aanmelden en op die manier geld verdienen met de verhuur. Het bedrijf won in januari overigens De Automotive Innovation Award, een jaarlijkse wedstrijd voor Nederlandse innovaties op het gebied van voertuigen en vervoer.

 • Met Mobypark kun je:
  • De meest betaalbare parkeerplaats in de buurt vinden.
  • Veel goedkoper parkeren in grootsteden zoals Amsterdam
  • Real time beschikbaarheid bekijken.
  • Kiezen op prijs en locatie.
  • Online betalen, zonder kaartjes en muntjes.
  • Met een gerust gevoel op pad gaan.
  • Ga naar de website voor meer informatie.

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)