Tickets voor de Efteling aanbieding

Bezoek het sprookjesbos en de vele attracties

  • Voucher geldig tot 31 augustus 2020
P.p. vanaf € 33,-

De zomervakantie is hét moment voor een uitje naar een pretpark. Wat dacht je van een dagje Efteling? Boek nu een entreeticket voor maar €33. Deze voordelige entreekaartjes kun je bestellen via de Duitse Groupon. Betalen kan gewoon via iDeal (kies voor ‘sofortuberweisung’). Let op: vanwege de Corona-maatregelen dien je van te voren wel een dag voor je bezoek te reserveren. Dit kan via de website van de Efteling. De vouchers van Groupon voor een Efteling ticket zijn geldig tot 31 augustus 2020.

Efteling aanbieding

Papier hier! Papier hier! Wie kent niet de onverzadigbare Holle Bolle Gijs, de steeds langer wordende nek van Lange Jan en de vele andere figuren uit de Efteling? Het Sprookjesbos betovert jong en oud met haar eeuwenoude verhalen. Wie weet schenkt de ezel van “Ezeltje strek je” jou ook wel een gouden muntstuk. De charmante sprookjesfiguren toveren een glimlach op je gezicht. Deze is snel van je gezicht verdwenen in het spookhuis. Griezelen maar!

Efteling

Stap in de Python

De echte publiekstrekkers zijn natuurlijk de achtbanen. De Python is sinds jaar en dag favoriet maar ook de Vliegende Hollander mag er wezen. Na een ritje in de Baron 1898 en de adembenemende Droomvlucht wil je direct nog een keer. Een bezoek aan de Efteling verveelt nooit.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal