Elysium aanbieding met overnachting in 4* hotel

Ook in de weekenden nog veel beschikbaarheid!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Golden Tulip Zoetermeer
  • Sterren
P.p. vanaf € 62,50

Kom helemaal tot rust tijdens een wellness weekend. Hierbij heb je een dag toegang tot Elysium (t.w.v. €31,50), het bekendste wellness resort van Zuid-Holland – en blijf je overnachten in een 4* Golden Tulip hotel. Uiteraard is ook het uitgebreide ontbijtbuffet bij deze deal inbegrepen. Je boekt deze wellness deal al voor €62,50!

Elysium

Wellness in Elysium

Elysium behoort tot een van de mooiste wellness resorts van Nederland. De wellness faciliteiten zijn zo uitgebreid dat je hier zeker nog een keer terug wilt komen. Geniet in een van de 28 verschillende sauna’s en trek een paar baantjes in de baden. In de jacuzzi kun je totaal ontspannen. Tegen betaling kun je genieten van een massage of hamam behandeling. In het duizend en een nacht bad kun je heerlijk ronddobberen en de sauna’s hebben allemaal hun eigen sfeer, van de heksensauna tot de Russische Banja. Wordt het je wat te heet, dan kun je afkoelen onder de waterval in de laguna. In de restaurants hebben ze allerlei gezonde gerechten die je dag compleet maken. Ben jij klaar voor een ontspannen dagje wellness?

Elysium

Golden Tulip hotel

Voorafgaand of na een ontspannend dagje wellness kun je logeren in het Golden Tulip Hotel in Zoetermeer. ’s Ochtends begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel wordt zeer goed beoordeeld met een 8.1. Elysium staat daarnaast in mijn Top 10 wellnessresorts van Nederland. Het hotel vormt ook een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Den-Haag, Scheveningen en Rotterdam.

Elysium

screenshot van de deal

Zoetermeer wellness