All inclusive wintersport in Bottrop!

De langste skihal van Europa, inclusief all inclusive concept!

P.p. vanaf € 24,-

Net over de grens bij onze Duitse buren vind je de langste skihal van Europa, Alpincenter Bottrop. Ga er lekker een dagje op uit en geniet van de 640 meter lange piste, onder het genot van een all inclusive verzorging. Deze complete deal boek je al voor slechts €24!

Bottrop skihal

Alpincenter Bottrop

Een dagje naar Bottrop, om je even voor te bereiden op de lange skivakantie of om even een dagje op de latten te staan! Alpincenter Bottrop is een uitstekende locatie voor beginnende wintersporters, maar ook voor gevorderde skiërs en snowboarders valt er genoeg te beleven. Verder geniet je in Alpincenter Bottrop van een all inclusive arrangement, wat betekent dat je de gehele dag door zo veel mogelijk mag eten van het buffet, onbeperkt kan genieten van de frisdranken, vruchtensappen en warme dranken en ook nog 3 alcoholische dranken! Op vrijdagen geniet je van onbeperkt alcoholische dranken voor een toeslag van €10. Dat is even goed je weekend inluiden!

alpincenter bottrop

De voorwaarden

Je ontvangt een bevestiging via Actievandedag.nl, met een link naar je voucher. Dit is je toegangsbewijs, vergeet deze dus niet mee te nemen op de dag van je bezoek! Verder moet je ook een reservering maken op de website van Alpincenter Bottrop, en de bevestiging hiervan ook uitprinten en meenemen. In totaal neem je dus je bevestiging van boeking en van de reservering mee naar Bottrop. Voor €5 kan je ski’s of snowboard huren bij Bottrop.

 • Dagje genieten van de sneeuw in Alpincenter Bottrop op basis van all inclusive!
  • Dealperiode: Gebruik het voucher tussen 1 februari 2018 en 30 april 2018
  • Geldig voor een dag entree tot Alpincenter Bottrop
  • Op basis van all inclusive verzorging
  • De langste skihal van Europa!
  • De skihal bevindt zich net over de grens met Duitsland, op slechts 1,5 uur rijden vanaf Utrecht
  • Prijs: Slechts €24 per persoon voor een dagje plezier!

screenshot van de deal

Screenshot Bottrop deal