slechts 32,50 €

De iconische Euromast in Rotterdam kennen we allemaal waarschijnlijk wel, maar wist je dat je daarboven ook heerlijk kunt eten? De hoogste toren van Nederland opent haar deuren voor je en laat je genieten van een 3-gangendiner op 100 meter hoogte met een fenomenaal uitzicht over de skyline van Rotterdam. Dit prachtige pakket kost je nu slechts €32,50! Bekijk hier snel de mogelijke data en alle verdere details en boek!

euromast

Rotterdam en de Euromast

De Euromast is een kenmerk, een herkenningspunt, een icoon voor zowel Rotterdam, als voor Nederland. Met een imposante 185 meter is het gebouw vandaag de dag nog steeds het hoogste gebouw van Nederland. Wist je dat de Euromast zelfs onderdeel is van de World Federations of Great Towers (WFGT)? Hieronder vallen de 54 meest imposante en hoogste torens ter wereld, met onder andere ook de Eiffeltoren en de Empire State Building!

De toren bevindt zich aan de rand van de bruisende havenstad Rotterdam. Ga lekker shoppen in de Koopgoot, eet een hapje in de Markthal, of verwonder je simpelweg over de architectonische kunstwerken die je treft in deze stad. Een stedentrip naar Rotterdam kan ik iedereen aanraden!

rotterdam

Dineren op de Euromast

Vanuit het restaurant op de toren – op ruim 100 meter hoogte – heb je een uniek uitzicht over de gehele skyline van Rotterdam. Bij deze aanbieding heb je dus niet enkel een luxe diner, maar zit er ook een attractie/bezienswaardigheid bij inbegrepen. Het restaurant op de Euromast investeert in duurzaam, en veel van de gerechten op het menu worden dan ook gemaakt met minimaal 50% duurzame ingrediënten. Tijdens je diner geniet van je van een uitzonderlijk uitzicht. Een etentje om niet snel te vergeten!

euromast

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)