Vliegangst? Ga met de bus op vakantie!

Voor een schijntje naar 1700+ Europese bestemmingen

P.p. vanaf € 5,-

Heb jij vliegangst of wil je liever niet meer met het vliegtuig op vakantie i.v.m. milieuoverwegingen? Dan heb ik hier de oplossing voor je! Wat dacht je van een reis in Europa met de Flixbus? De mooiste hoofdsteden van Europa kun je al bezoeken voor minder dan een tientje. Boek hier je bustickets!

Flixbus in Parijs

Op vakantie met de Flixbus

De wereldsteden Parijs, Londen en Berlijn zijn zelfs al te bezoeken vanaf €8,99. Met de comfortabele touringcars ben je dankzij de gratis WiFi en faciliteiten als stopcontacten, leeslampjes en een wc binnen no-time op je bestemming. Veel van de busreizen kan je ook ’s nachts maken, zodat je geen waardevolle vakantietijd kwijt bent aan het reizen. Hier lees je meer over de verschillende nachtbusreizen van Flixbus.

Leuk om te proberen: Interflix

Je hebt vast al wel een keer gehoord van het interrailen door Europa. Flixbus heeft hierop leuk ingespeeld met een nieuw concept: Interflix. Reis naar vijf Europese steden voor slechts €99! Je kiest zelf welke steden je wil gaan bezoeken.

Luchthavenverbindingen met Flixbus

Op tijd je vlucht halen? Flixbus brengt je met de luchthavensbus gemakkelijk naar de luchthaven van vertrek. Zo kan je bijvoorbeeld ook gemakkelijk goedkopere vliegtickets boeken die niet vanuit de dichtstbijzijnde luchthaven vertrekken. De dagelijkse luchthavenverbindingen kunnen je voor een heerlijk prijsje gemakkelijk bij de luchthaven afzetten. Lees hier meer over de luchthavenbus van Flixbus.

Huur je eigen Flixbus inclusief chauffeur!

Met een groep vrienden op stedentrip, of tijdens een bedrijfsuitje op excursie? Bij Flixbus kan je nu heel gemakkelijk een eigen bus huren, inclusief chauffeur! Voor meer informatie over het huren van een Flixbus bezoek je gemakkelijk de website.

Vriendinnen op vakantie

screenshot van de deal

Screenshot Flixbus deal