Fly & Drive naar de Noorse fjorden!

Inclusief vliegtickets en huurauto

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 06.02.20 tot 10.12.20
P.p. vanaf € 147,-

Ik heb een roadtrip voor je gevonden, maar dan nét even anders. Maak een fly & drive naar de Noorse fjorden. Met deze deal ga je een midweek naar Noorwegen. Je krijgt zodra je landt op de luchthaven van Oslo een huurauto mee voor een midweek. Vanaf dat moment is het helemaal aan jou. Voor slechts €147 ga je al een midweek het hoge noorden van Europa ontdekken. De prijzen zijn op basis van twee personen. Hieronder enkele voorbeelddata:

Amsterdam – Oslo + huurauto

11 – 18 februari: €166 > vluchten/huurauto
6 – 10 februari: €147 > vluchten/huurauto
14 – 20 februari: €169 > vluchten/huurauto

Fly & Drive Noorwegen

Een fly & drive vakantie naar Noorwegen is iets uit een sprookjeswereld. Eindeloze wegen, prachtige gebergtes en natuurlijk de Noorse fjorden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Oslofjord. Dit is een 107 km lange fjord in het zuidoosten van Noorwegen. Ook de Aurlandsfjord en de Geirangerfjord zijn absoluut de moeite waard. Dit wordt de roadtrip van je leven!

Vakantie Noorwegen

Noorwegen is een prachtig land vol bergen, meren, fjorden en mooie steden. Je vliegt naar Oslo, waar een dagje rondstruinen absoluut geen straf is. Zodra je landt op de luchthaven van Oslo krijg je een huurauto mee. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Omdat Oslo een redelijk prijzig land is, is het handig om een betaalbare accomodatie te boeken. Dit kan eenvoudig in mijn hotelzoeker.

screenshot van de deal