Verwen jouw smaakpapillen met deze Michelinster proeverij!

Prikkel je zintuigen en ga dineren bij het met een Michelinster bekroonde restaurant NIVEN in Rijswijk. Je zult hier gaan smullen van een 10-gangenproeverij vol culinaire hoogstandjes van sterrenchef Niven Kunz en team. Wat ik je kan verklappen: Niven heeft een passie voor groenten, licht, duurzaam en seizoensgebonden eten… Puur genieten, dus! Ook een idee voor het perfecte valentijnscadeau! Je kunt deze proeverij vanaf 2 personen boeken tegen de geweldige prijs van €49,50 p.p.

Restaurant NIVEN ligt prachtig aan de Vliet tussen Rijswijk en Delft. Pas 33 jaar, maar al bijna een decennium  kookt Niven Kunz met een Michelinster -indrukwekkend! Sinds 2010 is hij dan ook gelukkige en trotse eigenaar van zijn eigen restaurant. De kwaliteit van het restaurant kan naast de beoordeling met een Michelinster ook erkend worden door de de aansluiting van het restaurant bij het Alliance Gastronomique Néerlandaise; dit lidmaatschap wordt gezien als een hoge kwaliteitszegel.

Wees snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_TRVLBRD

Boek nu deze deal! Andere restaurant deals!

Knipsel_NIVEN

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)