Ohhh wat heb ik weer een heerlijke wellness deal voor je om lekker te ontspannen! Nog maar een paar maanden geopend (sinds 15 december) kun jij genieten van het geweldige Wellness Center de Bronsbergen voor maar €13,75!

Dit professioneel wellness resort is sinds de verbouwing getransformeerd tot een heerlijk fris, modern en betoverende spa, waar je hartelijk wordt ontvangen met  koffie, thee en iets lekkers. Daarna kan je jouw hartje ophalen in de 7 verschillende sauna’s, het verwarmde zwembad, de hamam of het beautycentrum. In de infrarood/ bio/ zoutsteen en Kelo sauna’s kan je heerlijk genieten in een klimaat waarin jouw lichaamstemperatuur verhoogd wordt tot ongeveer 39 graden. Naast de sauna’s tref je er nog een zwembad, dompelbad, scrubruimte, voetenbad, whirpool en een stoomcabine. In het sfeervolle restaurant is het lekker lunchen en even alle indrukken van dit nieuwe wellness center in je opnemen. Wanneer je lekker hebt geluncht kun je nog van verschillende behandelingen en massages genieten (ter plekke te boeken). Volop genieten van een compleet verwendagje dus!

Deze deal is inclusief:
– 1 dag toegang tot Wellness Center de Bronsbergen
– Gebruik van alle faciliteiten
– Koffie of thee met iets lekkers
– Deelname aan opgieten
– Gebruik van scrubzout

Waar wacht je nog op? Wees er wel snel bij,want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_fotosBronsbergen

Boek nu deze deal! Meer wellness deals van Travelbird!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-22 12.30.39 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)