Prachtig gelegen aan de Vliet tussen Rijswijk en Delft ligt Restaurant NIVEN. In deze voormalige boerderij opende Neerlands jongste sterrenchef, Niven Kunz, op 11 mei 2009 de deuren van zijn eigen restaurant. Een groene locatie met een warme en eigentijdse uitstraling. De culinaire invulling is modern, waarbij originaliteit en speelsheid de uitgangspunten vormen.

Restaurant NIVEN is de trotse bezitter van een felbegeerde Michelinster. GaultMillau, dat het restaurant dit jaar met 16 punten bedeelde, riep hem bovendien in 2011 uit tot Belofte van het Jaar. GaultMillau beoordeelt de restaurants hoofdzakelijk op basis van de kwaliteit van de gerechten, maar ook service, prijsstelling en ambiance wegen mee in de beoordeling. Daarnaast is Restaurant NIVEN aangesloten bij Alliance Gastronomique Néerlandaise. Dit lidmaatschap kan beschouwd worden als een kwaliteitszegel, een garantie voor een mooie gastronomische ervaring.

Op de website van Travelbird boek je nu dan ook een 10 gangenproeverij voor geweldige 49,50. Beschikaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

a_msc_essen

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Michelinster food

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)