slechts € 99,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Wintersportfans, opgelet! Het is Crazy Booking Night bij Wintertrex! Van 18.00 uur tot middernacht kun je met grote korting je wintersport vakantie boeken. Aarzel niet en pak die korting – je kunt tot wel €260 besparen op je skivakantie!

korting wintersport

Wintertrex Crazy Booking Night

Snel zijn, want alleen vandaag krijg je spectaculaire korting op skivakanties in Frankrijk en Oostenrijk. Je kunt tot wel €260 korting pakken voor een skivakantie van 7 nachten. Ga bijvoorbeeld in maart op wintersport naar het Franse Chamrousse voor slechts €99, inclusief verblijf en skipas. Andere aanbiedingen leiden je onder andere naar SuperDévoluy in Frankrijk en Niederau in Oostenrijk. Alle aanbiedingen zijn inclusief verblijf én skipas . Bekijk snel alle aanbiedingen – skiën voor een bodemprijs: 1 week inclusief skipas vanaf €99!

Wintertrex korting

screenshot van de deal

Screenshot van de deal