slechts 25,- €

Kies jij straks voor het romantische Parijs, het bruisende Brussel, of gewoon voor beiden? Met de Thalys kun jij voor scherpe prijzen deze wereldsteden gaan bewonderen. Zo sta je voor slechts €25 al vanaf in Amsterdam zo in Brussel. Een reisje naar Parijs kost je slechts €35. Dus heb je zin in een goedkope stedentrip dan kijk je snel op de site van Thalys:

thalys

Stedentrip naar Parijs

Parijs: de lichtstad, de modestad, de meest romantische stad op aarde! Een stedentrip naar de hoofdstad van Frankrijk blijft je lang bij, want mooi is het zeker. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Louvre; een museum waar je wel dagen lang rond kunt blijven wandelen. Of bezoek de Sacre Coeur, vanaf waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt. Zo kan ik nog wel uren doorgaan met highlights noemen, van de iconische Eiffeltoren tot de mysterieuze catacomben; Parijs zal nooit vervelen. Lees in mijn Travel Magazine artikel bijvoorbeeld maar eens meer over mijn top 5 bezienswaardigheden in Parijs! Je kunt er nu voor slechts €35 al heen: reserveer hier snel je zitplaats!

thalys

Stedentrip naar Brussel

De andere stad in het aanbod is wat mij betreft zeker net zo leuk: Brussel, de bruisende Belgische hoofdstad. Een echte aanrader hier is om gewoon lekker rustig te genieten op de Grote Markt, het gezellige centrale plein van Brussel. Daarnaast moet je natuurlijk een bezoekje brengen aan Manneke Pis, en ook het Europees Parlement is zeker een bezoek waardig! Genoeg te zien en beleven in Brussel en nu voor slechts €25 al makkelijk te bereiken per trein! Reserveer hier snel je zitplaats in de trein naar Brussel!

thalys

Goedkope treinreizen met de Thalys

Er zijn nog heel wat beschikbare data waarop je voor slechts €35 naar Parijs kunt reizen of voor slechts €25 naar Brussel, beiden met de Thalys en vanaf vele stations in Nederland en België. Deze speciale actie loopt nog tot en met 27 november, dus wacht niet te lang met boeken. Mogelijke reisdata lopen tot en met 18 februari 2018 en er zijn genoeg data mogelijk. Bekijk dus snel de mogelijke data voor jouw stedentrip naar keuze en boek deze goedkope treintickets:

thalys

screenshot van de deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)