Bebsy trakteert! Boek nu je vakantie, stedentrip of fly & drive bij Bebsy en ontvang een stedentrip naar Antwerpen helemaal GRATIS.

De stedentrip Antwerpen is inclusief:

Inclusief 1 overnachting voor 2 personen in het driesterrenhotel Century Antwerpen, gelegen in het historische centrum van de stad, inclusief ontbijt!

18285336  17974000

Hoe het werkt

1. Zoek op de website van Bebsy naar een vakantie, stedentrip of fly & drive.
2. Selecteer een datum in de prijstabel. Bij besteding van minimaal 350 euro per persoon (exclusief boekingskosten) zie je dat er aan de rechterkant van de pagina, op de kassabon, een gratis stedentrip Antwerpen wordt toegevoegd aan je boeking.
3. Rond de boeking af. Bebsy stuurt je dan zo snel mogelijk een e-mail met daarin een link naar de pagina waar je jouw gratis stedentrip kan verzilveren.
4. Wil je de stedentrip cadeau geven? Geef dit dan telefonisch door op 020-7009 406, vóór het verzilveren van de stedentrip.

Actievoorwaarden

1. De actie is geldig vanaf maandag 19 december tot en met zondag 25 december
2. Bebsy stelt het volgende beschikbaar: een 2-daagse stedentrip naar Antwerpen voor 2 personen in de periode januari tot en met maart
3. De reis wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid
4. De gratis stedentrip kan tot en met 8 januari verzilverd worden via de toegestuurde link

screenshot van de deal

antwerpen-gratis
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)