Gratis KLM vliegtickets voor zorgmedewerkers

Zorghelden worden door KLM in het zonnetje gezet!

  • Wat? Twee gratis retourtickets
  • Voor wie? 1000 zorgmedewerkers
  • Waar? Bestemmingen door heel Europa
  • Geldigheid Twee jaar na uitgifte

Weet je nog die gratis vliegtickets van Qatar Airways? Ook vliegmaatschappij KLM wilt de helden van de zorg graag in het zonnetje zetten en daarom geven zij aan 1000 zorgmedewerkers twee retourtickets cadeau! Ben jij of ken jij verpleegkundigen, verzorgenden & verpleegkundig specialisten, stuur deze deal dan snel door.
* Let op: bij ieder inschrijfmoment zijn er maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Inschrijving niet gelukt? Probeer het op een ander inschrijfmoment nog eens.

Gratis vliegtickets voor zorgpersoneel

Als er iemand een ontspannende vakantie heeft verdiend zijn het wel de hardwerkende helden van de zorg. Dat dacht KLM ook en daarom geven zij samen met Flying Blue – het loyaliteitsprogramma van de vliegmaatschappij – gratis vliegtickets weg aan medewerkers van de zorg.

Hoe werkt het?

Om de gratis vliegtickets te bemachtigen moet je je zo snel mogelijk inschrijven. Er zijn drie inschrijfmomenten waarop je je kunt aanmelden voor de actie:

Inschrijving één: maandagmiddag 25 mei vanaf 16 uur (link komt kort voor 15 uur online)
Inschrijving twee: woensdagavond 27 mei vanaf 20 uur (link komt kort voor 20 uur online)
Inschrijving drie: vrijdagochtend 29 mei vanaf 10 uur (link komt kort voor 10 uur online)

Op deze website kun je je aanmelden. Maar wees er als de kippen bij, want er wordt slechts een beperkt aantal vliegtickets weggegeven.

Gratis KLM vliegtickets