Groepsrondreis door het verbluffende India

17 dagen inclusief vluchten, verblijf met ontbijt, excursieprogramma, en veel meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel -
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 06.05.19 tot 22.05.19 India
P.p. vanaf € 919,-

Ik heb een prachtige rondreis voor je gevonden door een land vol extremen. Kleurrijke, absurd, onvergetelijk, chaotisch, prachtig, magisch, ongeorganiseerd, spiritueel; dit land heeft elke mogelijke classificatie wel eens bedeeld gekregen. Ik heb het natuurlijk over India. Deze reis brengt jou en jouw reisgezelschap van gelijk gestemde globetrotters naar het land van onder andere de Taj Mahal, de Ganges en het heilige Varanasi. Ga op een reis die je nooit van je leven meer zult vergeten!

single reis

Dat plaatje hierboven zal je wel bekend voorkomen: de beroemde Taj Mahal. Dit bouwwerk is één van de moderne zeven wereldwonderen: een ontzagwekkende plaats voor een zeker zo ontzagwekkend gebouw. Idee dat jij daar dit jaar nog voor staat om te poseren voor een mooie foto om je Facebook vrienden jaloers te maken? Een reis naar India staat garant voor een kennismaking met vele cultuurverschillen en een bijzonder rijke natuurlijke schoonheid! Hier lijkt een geheel andere wereld voor je open te gaan… rijkversierde paleizen, vrolijk in de wind wapperende gebedsvlaggetjes, heilige koeien die rustig op een kruispunt gaan zitten herkauwen, boeddhistische kloosters en indrukwekkende hindoeïstische gebedsrituelen aan de oever van de heilige Ganges… Welkom in het Azië dat zo ver van onze Westerse wereld af lijkt te staan!

single reis

Het dagprogramma, ook niet onbelangrijk natuurlijk. Je vliegt naar Delhi, waar je meteen “in het diepe springt”: geen tijd om rustig te wennen maar meteen je helemaal laten meeslepen door het bruisende Indiase leven. Probeer de authentieke Indiase keuken (eens wat anders dan de Indiase Kip Tandoori van de Knorr Wereldgerechten…) en laat je overweldigen door alle geuren en kleuren en geluiden van de stad! De reis gaat verder het land in, waar je het prachtige landschap en een geheel andere manier van leven zult ontdekken. Via Mandawa en Pushkar reis je naar Jaipur – de roze stad – met je reisgezelschap. Tegen deze tijd kun je de namen van je groep waarschijnlijk al onthouden en de eerste meer persoonlijke gesprekken zijn misschien al op gang gekomen. De weg wordt hierna vervolgt richting Agra, waar je de eerder genoemde Taj Mahal kan bewonderen en tevens ook het indrukwekkende Rode Fort.

Via het idyllische Orchha, de erotisch getinte kunstwerken in Khajuraho en de stad Allahabad, de geboorteplaats van Gandhi, kom je aan in de heilige stad Varanasi. Hier zul je India ervaren in volle glorie en je reisleider zal je veel leren over de Indiase cultuur. Daarnaast zit er een mooie boottocht over de rivier de Ganges inbegrepen bij je reis en zul je vele andere plaatsen in de stad bezoeken. Een waardige afsluiter voordat je weer terugkeert naar Delhi voor je terugreis.

single reis

screenshot van de deal

India rondreis