Wil jij heel graag richting de sneeuw, zodat je de wind door je haren voelt gaan als je de piste af gaat? Heb jij alleen het probleem dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt? Ga dan eens een dagje naar Winterberg! Voor maar €22,50 kun je al richting Winterberg per luxe touringbus, dus ga jij een dagje skiën?

De luxe bus brengt je naar Winterberg, op een kleine 320 km van Utrecht waar je rond 10.00 uur aankomt bij skigebied Skiliftkarussell. Meteen bij de uitstapplaats kan je alles regelen wat skihuur, skipassen en dergelijke betreft en ontvang je een gratis warme choco. Vervolgens kan je het grootste skigebied van Sauerland gaan verkennen met 22 skiliften die je op en rond zes bergen brengen. Om half acht in de avond is het over en uit met de pret en brengt de bus je weer naar huis.

Ben jij degene die gaat genieten van een prachtige dag? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Wintersport_snow_ski

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-12-16 om 11.26.40

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)