Tickets Harry Potter Studio Tour + 4* hotel

Voucher geldig in heel 2021!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Voucher is geldig van 4 januari t/m 31 december 2021
  • Op basis van beschikbaarheid
P.p. vanaf € 99,-

Laat je betoveren door de magische wereld van Harry Potter en neem een kijkje achter de schermen bij de Warner Bros. Studios – The Making of Harry Potter. Je betaalt slechts €99 voor een 4* hotel met ontbijt en entreetickets voor de Harry Potter Tour. Deze voucher is in heel 2021 in te wisselen, op basis van beschikbaarheid. Let op: deze deal is zonder vervoer, maar met de rechtstreekse Eurostar sta je in een paar uur al in Londen!

Harry Potter studiotour

De Warner Bros. Studios – The Making of Harry Potter is een must-do voor alle dreuzels die stiekem graag een brief voor Zweinstein hadden ontvangen. Je waant je tijdens de tour in de wereld van Harry Potter en bezoekt onder andere originele sets uit de films. Ook kun je er kostuums uit de films zien en ontdek je hoe de special effects gemaakt werden. Duik jij de magische wereld van Harry Potter in?

Weekendje Londen

Je overnacht tijdens jouw Harry Potter weekendje in een 4* hotel naar keuze en krijgt daar (afhankelijk van het gekozen hotel) ook een lekker ontbijtje bij. Deze deal is exclusief vervoer. Zoek goedkope vluchten naar Londen of reis met de trein direct vanaf Amsterdam of Rotterdam naar de Engelse hoofdstad.

screenshot van de deal

ss_harry-potter