Al die drukte op werk of studie… het is de hoogste tijd om er even een dagje tussenuit te gaan! En wat is er nou niet relaxter als een dagje jezelf verwennen in wellnessresort Thermen Bussloo.

Normaal kosten de dagkaarten €55, maar via deze link koop je ze nu al al voor €15,95!

Het resort biedt een complete wellness beleving: ontspan in de heerlijke sauna’s, zwem in de verschillende zwembaden en pak even dat momentje voor jezelf in één van de rustruimtes. Krijg je van al dat uitrusten trek in een hapje of drankje? Hiervoor kan je kiezen uit drie verschillende restaurants!

Thermen Bussloo is makkelijk te bereiken met de auto, het ligt vlak langs de A1 en slechts 15 minuutjes rijden van Apeldoorn. Ook met het openbaar vervoer kan je er makkelijk komen, het dichtsbijzijnde treinstation is Klarenbeek waarvandaan je met de bus binnen 5 minuten voor de deur voor het wellness resort stopt!

Wat let je nog? Dit voordeel laat je toch niet liggen?

shutterstock_220955800

  • Heerlijk relaxen vanaf €15,95
    • Periode: Elke dag mogelijk vanaf 17 mei – 30 juli 2015
    • Plaats: Busslloo, Nederland
    • Boekingskosten: Niet Inbegrepen (eenmalig €3,90)
    • Prijs: Vanaf 15,95 per persoon

Kom helemaal tot rust! Bekijk deze deal

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi  

Screen Shot 2015-05-14 at 5.10.31 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)