Heb je je beste vriendin al veel te lang niet gesproken? Wil je je moeder verrassen met een gezellig dagje weg? Is jullie vriendengroep op zoek naar een leuk uitje? Met een lekkere high tea maken jullie even tijd voor elkaar en uiteraard voor een dag vol verwennerij. Watertandend lekkere hapjes en zoetigheden komen voorbij en de lekkerste theesoorten zijn er voor jullie om te proeven. Praat lekker bij en maak er een gezellige dag van!

Pak de agenda’s erbij en leg dit leuke uitje vast! Je kunt kiezen uit een groot aantal locaties door het hele land, dus er zit vast een plek bij waar jullie heen kunnen. Je kunt alleen voor de high tea gaan, maar je kunt er natuurlijk ook een compleet dagje weg van maken. Gezellig samen winkelen in het sfeervolle centrum van Delft of Alkmaar? Een museumbezoek of stadwandeling in Utrecht of Breda? Met etablissementen in Haarlem en Zandvoort is zelfs uitwaaien aan het strand mogelijk.

Lijkt het jou wel wat om te genieten van deze High Tea? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

high tea2

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-12-16 om 09.03.31

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)