Verras je geliefde op een echt verwenweekend met dit wellness arrangement! Geniet van een momentje rust en ontspanning in een van de mooiste wellnesscentra van Nederland: Thermae 2000! Voor slechts €85 krijg je twee dagen lang toegang tot de wellness en overnacht je in het aangrenzende 4* hotel, inclusief ontbijt. Doen!

Thermae 2000

Twee dagen lang heerlijk relaxen met dit speciale hotel arrangement van Thermae 2000. Je overnacht in het 4* hotel van Thermae 2000 gelegen op de Cauberg en krijg twee volledige dagen toegang tot alle wellnessfaciliteiten. Ook het ontbijt is bij deze deal inbegrepen.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Thermae 2000 (@thermae_2000) am Aug 6, 2020 um 8:44 PDT

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Thermae 2000 (@thermae_2000) am Mär 7, 2020 um 10:57 PST

Weekendje Valkenburg

Valkenburg is een geweldige stad voor een gezellig weekendje weg. Het kleine zusje van Maastricht is misschien minder bekend als stedentripbestemming, maar het doet er zeker niet aan onder! Slenter door de pittoreske straatjes in het sfeervolle stadscentrum en shop naar hartelust je nieuwe garderobe bij elkaar. Sla ook zeker een bezoek aan het Kasteel van Valkenburg niet over en neem ook eens een kijkje onder de grond in de grotten van Valkenburg.

screenshot van de deal

ss_thermae