Ontspannen wellnessarrangement Thermae 2000

Twee dagen entree incl. 4* hotelovernachting én ontbijt!

Holidayguru tipt 30.07.20 tot 31.07.20
P.p. vanaf € 79,50

Wie neem jij mee op dit ultieme verwenweekend? Geniet twee dagen van volledige rust en ontspanning in een van de mooiste wellnesscentra van Nederland: Thermae 2000! Voor slechts €79,50 laat je je twee dagen lang compleet in de watten leggen in de wellness en overnacht je in het aangrenzende 4* hotel, inclusief ontbijt. Doen!

Thermae 2000

Twee dagen lang heerlijk relaxen met dit speciale hotel arrangement van Thermae 2000. Je overnacht in het 4* hotel van Thermae 2000 gelegen op de Cauberg en krijg twee volledige dagen toegang tot alle wellnessfaciliteiten. Ook is er een dagelijks ontbijt inbegrepen en liggen er badjassen, slippers, scrubzout en nog veel meer klaar voor je om te gebruiken.

Weekendje Valkenburg

Valkenburg is een geweldige stad voor een gezellig weekendje weg. Het kleine zusje van Maastricht is misschien dan minder bekend als stedentripbestemming, maar het doet er zeker niet aan onder! Slenter door de pittoreske straatjes in het sfeervolle stadscentrum en geniet vanaf een zonnig terrasje van een overheerlijke Limburgse vlaai. Hmmmm… Sla ook zeker een bezoek aan het Kasteel van Valkenburg niet over en neem ook eens een kijkje onder de grond in de grotten van Valkenburg.

screenshot van de deal

ss_valkenburg