Hotel en entree bij wellness de Veluwse Bron

Inclusief saunatoegang en Treatments product

  • Boekingskosten €19,95
  • Beoordeling 8,1 op Booking.com
  • Veel data beschikbaar t/m januari 2020
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 27.10.19 tot 28.10.19
P.p. vanaf € 25,-

Ben je een wellnessfan en probeer je al een tijdje een leuke deal te vinden voor een dagje ontspanning? Zoek dan niet verder. Met deze heerlijke de Veluwse Bron aanbieding krijg je voor €25 een hotelovernachting en toegang tot wellnesscentrum de Veluwse Bron. Daarnaarst krijg je ook nog een Treatments product ter waarde van €8,95 er gratis bij.

Wellnessresort Veluwse Bron

Tussen Apeldoorn en Zwolle ligt dit stukje ontspanning op jouw te wachten. Middenin de mooie Veluwse natuur ligt Wellnessresort Veluwse Bron. Dit is een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het resort ligt op een groot landgoed met een enorme diversiteit aan sauna’s en wellnessfaciliteiten. De Veluwse Bron is door de slimme indeling met veel privacy bovendien zeer geschikt voor mensen die voor het eerst naar de sauna gaan. Wil je liever in badkleding naar de sauna? Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag.

De Hoeve van Nunspeet

Na een dagje sauna verblijf je in het hotel De Hoeve van Nunspeet. Op slechts 20 minuten van de Veluwse Bron ligt dit prachtige 3* hotel. Ben je na een dagje sauna nog niet klaar met ontspannen? Neem dan een duik in het binnenzwembad van het hotel of neem een zonnebank behandeling.

screenshot van de deal

de veluwse bron