Wellnessfaciliteiten waar je u tegen zegt, een fantastische ligging op het water en de luxe van een jacht. Dat ultieme ontspanning niet ver te zoeken is, ontdek je na een bezoekje aan de Wellnessboot. Ontspan in een van de vele sauna’s, vind ‘verfrissing’ in het mint stoombad en zak lekker weg in een van de bubbelbaden. Moe maar voldaan overnacht je vervolgens in een heerlijk viersterrenhotel, omgeven door de prachtige Brabantse natuur en waar bovendien iedere ochtend een verrukkelijk Brabants ontbijt voor je klaarstaat.

Je verblijft in het prachtige 4-sterren ‘De Vrije Teugel’ Hotel inclusief ontbijt en gratis parkeer mogelijkheden. Er zijn verschillende data tussen oktober en februari m.u.v 23,24,25,30 en 31 december om deze deal te boeken.  Ook heb je een dag toegang tot de Wellnessboot, die ligt aan de Hoogveldseweg 1 in Mill (20 minuten rijden vanaf het hotel, 19km).

Deze deals worden snel verkocht dus ik raad je aan snel te boeken!

747239b76664a02c6bfc7f666d48c8a3

Boek deze speciale wellness deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)