De Duitse Vulkaaneifel, dat is wandelen door kleurrijke bossen, slenteren langs vakwerkhuizen in kneuterige dorpjes, bruine cafés induiken voor koffie met overheerlijke ‘kuchen’ en ontspannen in de vele thermen. Tijdens je verblijf in het beroemde kuuroord Bad Bertrich kun je een bezoek brengen aan de unieke zoutthermen met zijn warme mineraalwater. Was de stress van alledag van je af in het Vulkaaneifel Thermen-complex en geniet in Hotel Quellenhof van een fles wijn en twee heerlijke driegangendiners!

De heuvels, bossen, beekjes, oude burchten en de typische Duitse vakwerkhuisjes kenmerken deze schilderachtige omgeving waar de meren in de oude vulkanische kraters ook wel “De ogen van de Eifel” worden genoemd. Meer dan 20.000 jaar van vulkaanuitbarstingen hebben een uniek landschap gevormd die het gebied zijn idyllische charme geeft.

Je vertrekt op een datum naar keuze in de maanden november 2014 – april 2015. 

Deze heerlijke trip gaat snel, dus boek snel jouw datum voordat ie weg is!

Screen Shot 2014-11-03 at 12.49.55 pm

Prachtig omgeving, Heerlijk Relaxen! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-03 at 12.49.47 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)