Hulp voor gedupeerde Neckermann klanten

Laat Prijsvrij de claim overnemen en krijg een tegoedbon

  • Zet jouw claim snel om in een waardebon

Na het omvallen van de Thomas Cook Group zijn er in Nederland veel gedupeerde klanten van Neckermann die niet meer op vakantie kunnen en zitten te wachten op geld van het garantiefonds. Helaas kan dit ontzettend lang duren. Er is gelukkig goed nieuws! Prijsvrij heeft aangeboden claims over te nemen van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Wanneer je Prijsvrij machtigt jouw claim af te handelen, krijg jij het volledige bedrag dat je nog terug zou moeten krijgen als tegoed om uit te geven aan een vakantie bij Prijsvrij. Het voordeel hiervan is dat je niet eindeloos op je geld wacht, maar super snel je geld kan uitgeven aan een nieuwe vakantie.

vrouw op luchthaven

Hoe werkt het?

Via deze link kan je een e-mail sturen naar Prijsvrij met daarin een bevestiging/factuur van jouw geboekte reis bij Neckermann, een bewijs van betaling en een kopie van jouw identiteitsbewijs.  Vervolgens wordt je aanvraag geverifieerd door Prijsvrij. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, krijg je reistegoed ter beschikking ter waarde van jouw claim in de vorm van een unieke code. Met deze code kan je elke reis boeken in het assortiment van Prijsvrij.

Voorbeeld: Stel je wil een claim indienen bij het SGR van €1000 van een geannuleerde Neckermann vakantie, dan kan je deze claim in plaats daarvan indienen bij Prijsvrij. Je krijgt dan een snellere afhandeling in de vorm van een tegoedbon van €1000 die je kan uitgeven aan het gehele assortiment van Prijsvrij.

strand

Inspiratie

Waar kan je allemaal heen met jouw reistegoed? Er is ontzettend veel om uit te kiezen. Zo kan je een prachtige vakantie uitzoeken naar de Canarische Eilanden of Turkije. Ga je liever naar Griekenland? Geen probleem! Zoek je het liever wat verder? Prijsvrij heeft een erg mooi aanbod naar verre landen zoals Thailand, Indonesië, Cuba, Curaçao en nog veel meer! Snuffel eens rond en zoek uit waar jouw volgende vakantie heen gaat. Met Prijsvrij gaat jouw vakantie wél door!