IJs op de baan zorgt voor spectaculaire capriolen op het asfalt, ellenlange files en kerstmannen die langs de kant van de weg staan omdat hun slee in de berm is beland. Begeef jezelf op glad ijs en glijd superkoel/cool over het circuit van Icekart Rucphen in de speciale ijskarts vanaf €19,99.

Ijskarten is een unieke activiteit voor durfals met veel gratie en goede reflexen. In een zogenaamde ijskart met spikebanden glij je over gladde ijsbaan en drift je door de scherpe bochten over het circuit. Het gaat hier dus meer om behendigheid en controle dan om snelheid. Je mag twee heats rijden/gliden, van elk 10 minuten. Kleed je wel warm aan en draag platte schoenen, beschermende kledij krijg je ter plaatse.

9-9icekarting1

Icekart Rucphen is de locatie voor een unieke ervaring, want het is Europa’s enige permanente ijskartbaan. Met een oppervlakte van maar liefst 3.500 m2 kan je hier naar hartelust over het ijs glijden.

Haast je want de resterende tijd om te boeken is beperkt!

 

Boek hier je waardebon Bekijk deze deal

9-9icekarting2

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Train

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)