Zin in een unieke belevenis? Ga skydiven in België! Voor maar 69,99 zweef je twee keer 30 minuten in een vrije-valsimulator, waarvoor je van tevoren een uitleg krijgt van een ervaren skydiver, worden er foto’s en een video gemaakt en geniet je van een inbegrepen drankje naar keuze. Zin om er een weekendje of dagje aan vast te plakken? In de omgeving is genoeg te zien en te beleven!

10-5skydive-foto

Skydiven in een grote verticale windtunnel van 15 meter hoog: dat kan bij Fly-Indoor Skydive, naast luchthaven Luik in België, dus vlakbij de Nederlandse grens. Vanuit het restaurant en de bar zie je de skydivers zweven achter de grote glazen ramen, boven de windturbine die een snelheid van zo’n 300 km per uur haalt. Er zijn ook nog andere attracties zoals de ‘Big Airbag’; een sprong in het diepe van een hoogte van 3 of 10 meter.

Zin om een weekendje of dagje weg aan deze belevenis vast te plakken? In de omgeving is genoeg te zien voor zowel de cultuur- als de natuurliefhebber! Verken het verrassende Luik, maak een tripje naar Maastricht of het Limburgs Heuvelland, ga op ontdekkingstocht in keizerstad Aken of ga erop uit in de prachtige natuur van de Ardennen en de Eifel!

 

10-5skydive-groep

Zweven als een echte skydiver? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

10-5skydive
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)