In de zomervakantie naar Movie Park Germany

De tickets zijn geldig tot en met 31 augustus 2018

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 19,99

Er is geen beter tijdstip om een pretpark te bezoeken dan in de zomervakantie! Dankzij deze voordeeltickets kan dat ook nog eens heel goedkoop. Voor slechts €19,99 scoor je al een entreeticket voor Movie Park Germany. Deze tickets zijn nog geldig tot en met 31 augustus 2018.

Koop hier snel deze voordeelticket; deze actie loopt namelijk niet lang meer!

 Movieworld Germany

Movie Park Germany

Vlak over de grens ligt Movie Park Germany, waar je oude en nieuwe filmhelden ontmoet. Na een rit in de achtbaan kun je even bijkomen bij “Ice Age – The 4-D Experience”. Meer dan veertig attracties staan geheel in het teken van film. Adrenalinedieren stappen in de High Fall of een van de rollercoasters. Spongebob en the Teenage Mutant Ninja Turtles zijn slechts enkele van de tv-helden die je hier tegen het lijf kunt lopen.

movie park germany

Een dagje attractiepark in de zomervakantie

Het attractiepark is in de zomervakantie elke dag geopend van 10:00 tot 20:00 (vanaf 27 augustus tot 18:00). Je hebt dus meer dan genoeg tijd om de attracties en shows van Movie Park Germany te bezoeken. Let op, in september is het attractiepark alleen in het weekend geopend. Niet alleen voor de kleintjes is er volop vermaak. Voor bezoekers vanaf 16 jaar is er “The Walking Death Breakout”. Deze bloedstollend spannende attractie is een must voor fans van de serie. Ook in het Movie Park is de zombie apocalyps uitgebroken. De Walkers zijn uit op je bloed en kunnen zich achter elke hoek verschuilen. Durf jij het aan?

screenshot van de deal

screenshot