Kom in de vakantiestemming tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015. Alles voor uw ideale kampeervakantie onder één dak in de Jaarbeurs in Utrecht.

Van 7 t/m 11 oktober 2015 begint uw vakantievoorpret op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht. De nieuwste caravans, vouwwagens, campers en (voor)tenten: Die vindt u als vanouds op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

9-29Camping1

Maar er is meer: met het thema ‘La Douce France’ waant u zich al bij binnenkomst in Frankrijk. Ruik de geur van versgebakken baguettes, geniet van een café au lait of nip even aan uw glaasje wijn op een sfeervol Frans terras met live-muziek… De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét begin van uw kampeervakantie en de perfecte plek om uw volgende roadtrip alvast in te plannen. À bientôt!

Een proefritje met een kampeerauto, of wat speciale skills aanleren voor manoevreren met een camper? Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs leert u het onder begeleiding van deskundigen. En het is véél gemakkelijker dan u denkt!

9-29Camping2

Haast je want dit soort deals gaat snel!

  • Kampeer & Caravan Jaarbeurs €8,95
    • Periode: 1 dag geldig van op 7, 8 of 9 oktober
    • Openingsuren: Van 10:00 en 17:00 uur
    • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
    • Prijs: vanaf €8,95 per persoon 

Boek hier je tickets Bekijk deze deal

9-29Camping3

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)