Zie jij jezelf al op de piste staan?? Met deze geweldige deals kan je super goedkoop op wintersport! Goed nieuws toch? Husk heeft nu allerlei verschillende accommodaties in de aanbieding; of je nou een beginnende skiër bent of al je kunsten uit de kast haalt, met deze deals heb je het voor het uitkiezen.

Een van mijn favoriete accommodaties is bijvoorbeeld La Joue du Loup: Résidence La Crête du Berger. Vanaf €169 per persoon heb je met de kerst al een appartement en toegang tot de piste (skipas) voor 8 dagen! Je hoeft niet te wachten op een vliegtuig, want met deze deal kun je heerlijk met je eigen vervoer in alle vrijheid rijden naar jouw appartement. Dit is een  prachtig complex, gelegen op een rustige plek net buiten het centrum van Joue du Loup. Door de ligging aan de rand van de vallei, heb je vanaf je balkon of terras een prachtig uitzicht over het betoverende witte landschap.

De genoemde prijs is gebaseerd op 6 personen in de kerstperiode, met aankomst op 20 december. Via de site van HUSK kun je zelf heel eenvoudig je arrangement aanpassen en zie je direct de bijbehorende prijs.

Zo zijn er nog wel meer goede aanbiedingen dus wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Misc_Wintersport_SkisinSnow

Knipsel_husk

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)