Waar kom je beter in de kerststemming dan op een kerstmarkt in Duitsland? Helemaal nergens! Bezoek een van de markten in Aken, Essen, Düsseldorf of Keulen voor €18,50!

De Duitse kerstmarkten zijn een genot voor alle zintuigen. De geur van allerlei lekkernijen komt je tegemoet, geef je ogen de kost aan die honderden prachtige lichtjes en proef de heerlijke Glühwein. Bij een van de gedecoreerde chalets koop je de meest originele cadeaus voor je familie en vrienden. Vergeet dat leuke souvenir voor jezelf niet!

Bij deze deal kies je zelf naar welke kerstmarkt je gaat. Kies uit Aken, Essen, Düsseldorf of Keulen! Elk van deze kerstmarkten heeft een eigen, sfeervolle karakter. In Keulen krijgt de kerstmarkt een extra charmante sfeer door de ligging het het historische centrum, maar de markt Düsseldorf staat dan weer bekend om het onovertroffen aanbod. Eigenlijk zou je ze alle vier moeten bezoeken!

Kerst komt eraan! Bezoek jij voor die tijd nog een sfeervolle kerstmarkt in Duitsland? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

kerstmarkten

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)