slechts 19,99 €

Zoek de echte kerstsfeer in de Kerststad Valkenburg! Op de kerstmarkten (in de grotten!) koop je de origineelste kerstcadeaus en bekijk de Christmas Parade! Je gaat er per bus heen en wordt in de avond ook weer op die plek afgezet.

De meest bekende kerstmarkten in Nederland zijn wel die van Valkenburg. Van 18 november 2016 tot en met 8 januari 2017 kunt u weer terecht in dit pittoreske stadje, dat in deze periode omgetoverd is in winterse sferen. Misschien wel de meest bijzondere van alle kerstmarkten is die in de Gemeentegrot. De markt in deze grot, onderaan de Cauberg, is de grootste, oudste en meest bezochte van Europa. U zult verrast zijn door de mooie settings en decors, en de stands met kerst- en cadeauartikelen.

In de vroege ochtend word je opgehaald bij je opstapplaats, waarna de touringcar koers zet naar Valkenburg. Je arriveert hier einde ochtend / begin van de middag. Je hebt vervolgens genoeg vrije tijd (ten minste 9 uur) om de kerstmarkten zelfstandig te verkennen en de echte kerstsfeer tijdens je wandeling te proeven. Rond etenstijd vertrekt de touringcar weer voor de terugreis, zodat je in de late avonduren weer aankomt bij de plek waar je bent opgestapt.

illuminated-christmas-fair-kiosk-with-loads-of-shining-decoration-merchandise-shutterstock_157503014-2

Ga jij binnenkort naar de winterwonderland? Boek dan snel!

screenshot van de deal

valkenburg
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)