Er is geen betere plek om kerstinkopen te doen dan op een gezellige kerstmarkt! Ga daarom per bus naar de Belgische stad Brussel, struin over de kerstmarkt, bekijk de stad en kom thuis met unieke cadeaus voor je familie en souvenirs voor jezelf!

Europe_Belgium_Brussels_005

Winterpret‘ maak je mee in Brussel! Reis in december naar de Belgische hoofdstad en loop daar rond over de kerstmarkt Winterpret! De markt vind je op de de Vismarkt, de Beurs en de Grote Markt.

Er zijn niet alleen leuke kraampjes met diverse producten, maar de markt is een heus lichtkunstwerk: de hele locatie is gedecoreerd met lichten die kunstenaars voor de markt hebben ontworpen. Je kunt er schaatsen, sleeën en in het reuzenrad! Na een dag shoppen kun je een heerlijke Belgische wafel proeven en misschien ook nog wel wat bezienswaardigheden van Brussel bekijken!

In de ochtend vertrek je in touringcar naar Brussel. De touringcar stopt op verschillende plaatsen om mensen op te pikken. Uiterlijk om 13.00 ben je in Brussel. Rond 19:00 gaat de touringcar terug, dus je hebt voldoende tijd om rond te lopen.

Wil jij winterpret beleven in Brussel? Boek dan snel!

 • Kerstshoppen in Brussel voor €19,95!
  • Geldigheid: geldig voor een vertrek op zondag in de periode van 29 november t/m 19 december 2015
  • Reisduur: 1 dag
  • Bestemming: Brussel, België
  • Inclusief vervoer per luxe touringcar, verschillende opstapplaatsen in Nederland
  • Je vertrekt tussen 9.00 en 11.00 uur vanuit Nederland en bent rond 13.00 uur in Brussel, je gaat rond 19.00 uur terug en komt tussen 22.00 en 23.00 uur aan in Nederland
  • Prijs: vanaf €19,50 p.p!

Boek de deal! Bekijk deze deal

brussel

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)