slechts 29,75 €

Parijs: nog romantischer in de kerstsfeer! Ga een dag naar Parijs, bekijk de trekpleisters van de stad terwijl ze worden verlicht door honderden sfeervolle kerstlichtjes. Koop de leukste souvenirs voor jezelf en je familie! Ga kerstshoppen voor €29,75!

ideeen voor stedentrip in de herfst

Tegen het decor van de winter wordt Parijs magischer dan ooit. Lichtjes en kerstbomen sieren het straatbeeld en bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren lijken nog mooier! Je kunt de ruim 10 uur aan vrije tijd ook gebruiken om te shoppen. Parijs staat niet voor niets bekend als modestad! De bekende grote warenhuizen strijden met elkaar om welke winkel de mooiste verlichting en etalages heeft. Ook zijn er verschillende kerstmarkten waar je leuke souvenirs en cadeaus kunt kopen. Nadat je de brug over de Seine hebt overgestoken, kom je bij de kerstmarkt Trocadero, waar je ook kan schaatsen! De grootste kerstmarkt is die van La Defense, waar je aan de voet van de Grand Arche honderden chalets kunt vinden.

Per touringcar vertrek je naar Parijs. Er zijn verschillende opstapplaatsen in Nederland en je wordt in het hart van de stad afgezet. Na een dag rondwandelen in de stad van de liefde brengt de touringcar je weer naar huis!

Paris_

Wil jij Parijs in de winter beleven? Boek dan nu!

 • Kerstshoppen in Parijs voor €29,75!
  • Deze actie is te boeken tot en met woensdag 14 december 2016, vertrek op verschillende data in november, december en januari
  • Reisduur: 1 dag
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Vertrek vanaf verschillende opstapplaatsen door heel Nederland
  • Plaats: Parijs, Frankrijk
  • Prijs: €29,75 p.p.

screenshot van de deal

parijs44
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)