De KLM Werelddeal Weken 2020 zijn er!

Flinke kortingen op vluchten met KLM naar meer dan 100 bestemmingen!

  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • Boekingskosten €29,50
P.p. vanaf € 89,-

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken? Nu! Het is eindelijk weer zover, ze zijn van start gegaan. Met de KLM Werelddeal Weken 2020 vlieg jij de hele wereld over met flinke kortingen. Hieronder vind je een overzicht van interessante bestemmingen. Alle vluchten vertrekken vanaf Schiphol. Op = op, dus boek snel een ticket naar jouw droombestemming.

Noord-Amerika

Boston vanaf €349
Toronto (Canada) vanaf €349
Miami vanaf €399
Las Vegas vanaf €549
New Orleans €549

Midden-Amerika

Aruba vanaf €489
Bonaire vanaf €489
Curaçao vanaf €489
Punta Cana vanaf €519
Sint Maarten vanaf €499

Zuid-Amerika

Guatemala-stad (Guatemala) vanaf €549
Cançun (Mexico) vanaf €499
Buenos-Aires (Argentinië) vanaf €579

Afrika

Caïro (Egypte) vanaf €299
Johannesburg (Zuid-Afrika) vanaf €469
Nairobi (Kenia) €459
Zanzibar €649

Azië

Hanoi (Vietnam) vanaf €519
Bangkok (Thailand) vanaf €539
Delhi (India) vanaf €509
Jakarta (Indonesië) vanaf €519
Bali (Indonesië) vanaf €549

Europa

Praag vanaf €94
Wenen vanaf €99
Londen vanaf €89
Stockholm vanaf €89
Rome vanaf €109

KLM

KLM Werelddeal Weken: hoe en wanneer?

Het is weer die tijd van het jaar! De KLM Werelddeal Weken 2020 zijn begonnen en dat betekent vliegticket aanbiedingen naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. Je boekt je tickets gemakkelijk en vliegt met het betrouwbare KLM! Als leuk extraatje heeft KLM ook nog toegezegd dat wanneer je ervoor kiest de CO2 te compenseren op jouw vlucht, dit bedrag te verdubbelen. Zo vlieg je extra groen naar jouw droombestemming. Heb jij nog geen specifieke bestemming in gedachten? Geen probleem, deze actietickets vliegen naar alle werelddelen! Ga op stedentrip in New York of een andere leuke stad in Noord-Amerika, ga backpacken in Azië of vlieg voordelig naar een zonbestemming in Europa. Mis deze voordeelweken niet met profiteer met deze KLM deals van hoge kortingen.

Vliegtuig

Hoe vaak zijn de KLM werelddealweken?

De KLM werelddealweken vinden twee keer per jaar plaats, meestal in september en januari, en duren twee tot drie weken. Zit er deze keer geen leuke aanbieding voor je bij (ik kan het me bijna niet voorstellen!), kom dan zeker over een paar maanden nog eens terug wanneer de volgende voordeelweken van start gaan. De huidige KLM Werelddeal Weken lopen tot en met 28 januari 2020. De KLM deals zijn geldig op reizen tussen nu en 15 december 2020 (op basis van beschikbaarheid).

Zijn de KLM Werelddeal Weken echt goedkoper?

Ja! Tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer je van een leuke korting en zijn vliegtickets echt goedkoper. Wees er wel snel bij, want op=op! Zit jouw favoriete bestemming of jouw vakantiedatum er niet tussen, lees dan in mijn Travel Magazine tips voor het vinden van goedkope vliegtickets en scoor via mijn vluchtenzoeker alsnog een leuke deal.

screenshot van de deal

Screenshot deal