De KLM Werelddeal Weken zijn terug!

Flinke kortingen op vluchten met KLM naar meer dan 100 bestemmingen!

P.p. vanaf € 0,-

Was jij je agenda al weer aan het controleren voor de datum dat de KLM Werelddeal Weken weer beginnen? Het is eindelijk weer zover, ze zijn van start gegaan. Met de KLM Werelddeal Weken vlieg jij de hele wereld over met flinke kortingen. Boek nu snel de vluchten voor je volgende vakantie!

Je ontvangt nog €25 extra korting bij Vliegtickets.nl als je de code KLMWDW25 gebruikt!

KLM Werelddeal Weken

Het is weer die tijd van het jaar! De KLM Werelddeal Weken zijn begonnen, en dat betekent meer dan 100 bestemmingen in de aanbieding. Je boekt je tickets gemakkelijk en vliegt met het betrouwbare KLM! Heb jij nog geen specifieke bestemming in gedachten? Geen probleem, deze actietickets vliegen naar alle werelddelen! Let vooral op de langeafstandsvluchten, want vooral deze zijn erg scherp geprijsd! De Werelddeal Weken lopen tot en met 24 september 2018 en de prijzen zijn alleen geldig bij vertrek vanaf luchthaven Schiphol.

Een paar voorbeelden

Jij weet echt nog niet waar je naar toe wil, en het maakt je eigenlijk ook niet zo veel uit? Dan is dit overzicht met de beste KLM Werelddeal weken acties iets voor jou! Vlieg bijvoorbeeld naar Azië, met Beijing voor slechts €547, Bangkok voor €589 of Tokio voor slechts €599! Lekker zonnen in het Caribisch gebied? Je vliegt al naar Bonaire voor €465 of Curaçao en Aruba voor slechts €499! In Noord-Amerika bezoek je New York voor slechts €399! Gokken in Las Vegas? Je vliegt er nu naartoe voor slechts €499! Ook in Europa zijn er aan de vluchten voor €99 nog een aantal bestemmingen toegevoegd. In totaal zijn er meer dan 100 bestemmingen en een miljoen stoelen beschikbaar voor deze voordelige prijzen! Voor een compleet overzicht kijk je snel op deze vliegticketpagina.

 

screenshot van de deal

KLM werelddealweken aanbiedingen