Was jij je agenda al weer aan het controleren voor de datum dat de KLM Werelddeal Weken weer beginnen? Het is eindelijk weer zover, ze zijn van start gegaan. Met de KLM Werelddeal Weken vlieg jij de hele wereld over met flinke kortingen. Boek nu snel de vluchten voor je volgende vakantie!

KLM Werelddeal Weken

Het is weer die tijd van het jaar! De KLM Werelddeal Weken zijn begonnen, en dat betekend meer dan 100 bestemmingen in de aanbieding. Je boekt je tickets gemakkelijk en vliegt met het betrouwbare KLM! Heb jij nog geen specifieke bestemming in gedachten? Geen probleem, deze actietickets vliegen naar alle werelddelen! Let vooral op de langeafstandsvluchten, want vooral deze zijn erg scherp geprijsd! De Werelddeal Weken lopen tot en met 23 januari 2018 en de prijzen zijn alleen geldig bij vertrek vanaf luchthaven Schiphol.

Een paar voorbeelden

Jij weet echt nog niet waar je naar toe wil, en het maakt je eigenlijk ook niet zo veel uit? Dan is dit overzicht met de beste KLM Werelddeal weken acties iets voor jou! Vlieg bijvoorbeeld naar Azië, met Tokio voor slechts €597, Bangkok voor €588 of de Malediven voor slechts €607! Lekker zonnen in het Caribisch gebied? Je vliegt al naar Aruba voor slechts €497, of Bonaire voor €498! In Noord-Amerika bezoek je New York voor slechts €393! Gokken in Las Vegas? Je vliegt er nu naartoe voor slechts €456! Op zoek naar het wereldberoemde Machu Picchu? Met deze KLM weken vlieg jij al naar Latijns-Amerika voor slechts €688! Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar voor een compleet overzicht kijk je snel op de website van de vliegtickets.

 

Genoeg inspiratie gehad? Boek dan snel je vliegtickets tijdens de KLM Werelddeal Weken! 

  • Boekperiode: t/m 23 januari 2018
  • Reisperiode: in de meeste gevallen t/m 14 december 2018
  • Luchtvaartmaatschappij: KLM
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)