De KLM Werelddeal Weken 2019 zijn er!

Flinke kortingen op vluchten met KLM naar meer dan 100 bestemmingen!

  • Luchtvaartmaatschappij KLM
  • Boekingskosten €29,50
P.p. vanaf € 89,-

Wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken? Nu! Het is eindelijk weer zover, ze zijn van start gegaan. Met de KLM Werelddeal Weken 2019 vlieg jij de hele wereld over met flinke kortingen. Hieronder vind je een overzicht van interessante bestemmingen. Per bestemming zijn veel vertrekdata mogelijk, bijvoorbeeld in oktober, november of december. Je kan zelfs goedkope tickets boeken voor vertrekdata tot juli 2020! Alle vluchten vertrekken vanaf Schiphol. Op = op, dus boek snel een ticket naar jouw droombestemming.

Noord-Amerika

New York vanaf €329
Las Vegas vanaf €499
Toronto (Canada) vanaf €349
San Francisco vanaf €499
Miami vanaf €379

Midden-Amerika

Aruba vanaf €479
Bonaire vanaf €479
Curaçao vanaf €479
Martinique vanaf €448
Guadeloupe vanaf €448

Zuid-Amerika

Buenos-Aires (Argentinië) vanaf €679
Cançun (Mexico) vanaf €489
Guatemala-stad (Guatemala) vanaf €549

Afrika

Caïro (Egypte) vanaf €306
Johannesburg (Zuid-Afrika) vanaf €499
Seychellen €539
Nairobi (Kenia) €519

Azië

Delhi (India) vanaf €549
Jakarta (Indonesië) vanaf €529
Bangkok (Thailand) vanaf €539
Bali (Indonesië) vanaf €549
Hanoi (Vietnam) vanaf €519

Europa

Barcelona vanaf €89
Madrid vanaf €89
Londen vanaf €109
Stockholm vanaf €89
Dublin vanaf €89

KLM werelddealweken

KLM Werelddeal Weken: hoe en wanneer?

Het is weer die tijd van het jaar! De KLM Werelddeal Weken 2019 zijn begonnen en dat betekent vliegticket aanbiedingen meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. Je boekt je tickets gemakkelijk en vliegt met het betrouwbare KLM! Als leuk extraatje heeft KLM ook nog toegezegd dat wanneer je ervoor kiest de CO2 te compenseren op jouw vlucht, dit bedrag te verdubbelen. Zo vlieg je extra groen naar jouw droombestemming. Heb jij nog geen specifieke bestemming in gedachten? Geen probleem, deze actietickets vliegen naar alle werelddelen! Ga op stedentrip in New York of een andere leuke stad in Noord-Amerika, ga backpacken in Azië of vlieg voordelig naar een zonbestemming in Europa. Mis deze voordeelweken niet met profiteer met deze KLM deals van hoge kortingen.

KLM werelddealweken

Hoe vaak zijn de KLM werelddealweken?

De KLM werelddealweken vinden twee keer per jaar plaats, meestal in september en januari, en duren twee tot drie weken. Zit er deze keer geen leuke aanbieding voor je bij (ik kan het me bijna niet voorstellen!), kom dan zeker over een paar maanden nog eens terug wanneer de volgende voordeelweken van start gaan. De huidige KLM Werelddeal Weken lopen tot en met 16 september 2019. De KLM deals zijn geldig op reizen tussen nu en 10 juli 2020 (op basis van beschikbaarheid).

Zijn de KLM Werelddeal Weken echt goedkoper?

Ja! Tijdens de KLM Werelddeal Weken profiteer je van een leuke korting en zijn vliegtickets echt goedkoper. Wees er wel snel bij, want op=op! Zit jouw favoriete bestemming of jouw vakantiedatum er niet tussen, lees dan in mijn Travel Magazine tips voor het vinden van goedkope vliegtickets en scoor via mijn vluchtenzoeker alsnog een leuke deal.

screenshot van de deal

Screenshot deal