Reis een maand met de trein door Europa

Geldig tot 11 maanden na boeking!

  • Actieperiode Actie loopt t/m 31 maart 2020
  • Interrail korting 10% korting op de Global Pass
  • Geldig op alle varianten Koop de Interrail Global Pass met extra korting
  • Holidayguru kortingscode Code: HolidayguruxInterrail t.w.v. €17,50
  • Geldigheid Global Pass Je ticket is geldig tot 11 maanden na aankoop
P.p. vanaf € 149,-

Ben jij een avonturier in hart en nieren? Wat dacht je van een trip door Europa! Bij Interrail boek je deze maand jouw Europa trip met flinke korting, waardoor je super voordelig op reis gaat. Daarnaast heb ik ook nog een extra kortingscode voor je klaar staan waarmee je – op basis van het jongerentarief – voor slechts €149 al een 4-Day Pass koopt. Hiermee reis je in een maand tijd op vier gekozen dagen onbeperkt met de trein. Zo begint jouw avontuur wel héél voordelig!

interrail actie

Reis met korting door Europa

Het is promomaand bij Interrail! Tot en met 31 maart krijg je 10% korting op de Interrail Global Pass, waarmee je met de trein door maar liefst 33 verschillende landen kunt reizen. Met keuze uit meer dan 40.000 bestemmingen stippel je gemakkelijk jouw ideale route door Europa uit. Boek nog deze maand jouw Interrail Global Pass, gebruik de kortingscode HolidayguruxInterrail en bespaar nog €17,50 extra op jouw rondreis. Zo scoor je bijvoorbeeld als jongere onder de 28 jaar de 4-Day Pass voor slechts €149! Hiermee kun je binnen een maand vier dagen onbeperkt reizen met de trein. Van het strand van Barcelona tot high-tea’en in Londen en besneeuwde bergtoppen in Zwitserland; waar je die vier dagen doorbrengt, is volledig aan jou! Je kiest zelf de data waarop jij wilt reizen. Je pas is op de reisdag geldig van middernacht tot middernacht en je kunt zoveel treinritjes maken als je wilt.

Wil je veel verschillende bestemmingen bezoeken en heb je meer reisdagen op de planning staan? Voor maar €59,40 extra koop je de 7-Day Pass en kun je in een maand maar liefst zeven dagen onbeperkt reizen met de trein. Let op: bovengenoemde prijzen zijn op basis van een tweedeklas ticket in het jongeren tarief. De kortingen zijn geldig op alle varianten van de Interrail Global Pass gedurende de actie loopt.

CODE: HolidayguruxInterrail

– Boek de Interrail Global Pass vóór 31 maart met 10% korting

– Gebruik de Holidayguru kortingscode t.w.v. €17,50

– De korting is geldig voor alle varianten van de Interrail Global Pass

– Boek deze maand je 4-Day Pass met de kortingscode voor slechts €149 o.b.v. jongerentarief

screenshot van de deal

ss_interrail