Wat doe jij eigenlijk met valentijn? Je zou zomaar in de Franse alpen kunnen zijn. De wintersport afdeling van Sunweb heeft ook vandaag weer een hele scherpe aanbieding naar de sneeuw met vertrek op 14 februari. Een 5 daagse reis inclusief vervoer, skipas en appartement voor maar €159. Waar wacht je nog op? Op naar de sneeuw!

Je verblijft in het 3 sterren Residence L’Horizon Blanc appartement (6.6 beoordeeld) op basis van logies waarbij je uitzicht op de piste hebt. Het ski gebied Superdevoluy is een van de meeste populaire gebieden voor de wintersport in Frankrijk en is geschikt voor ieder type wintersporter. Aangezien de Skipas inclusief in de prijs is heb je dus ruim de tijd om het gebied helemaal te verkennen. Wacht niet te lang met boeken want dit soort top aanbiedingen zijn nooit lang beschikbaar. Ook vandaag wens ik je alvast veel plezier in de sneeuw.

Artikelbild_Skiurlaublift_Lift_Piste_Sonne

Hier ga je naar deze deal

frankrijk ski

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)