Lanzarote: Een heerlijk, zonnig eiland waar je kunt genieten van zon, zee en strand! Lijkt het je wat om hier met de kerst te vertoeven? Lees dan snel verder, want het kan voor maar €559!

Vertrekken doe je op 16 december vanuit Keulen, Duitsland. Je vliegt met Airberlin naar Lanzarote, waarvandaan je met de inbegrepen transfer naar je 4-sterren THB Sun Tropical Island Resort in Playa Blanca word gebracht. Dit resort heeft maar liefst 14 zwembaden (!), een water splash voor de kleintjes, 2 a la carte restaurants, een spa waar je tot rust kunt komen, maar ook sportieve mogelijkheden.

Playa Blanca, dat staat voor ‘Wit strand’ doet zijn eer aan. De geografische ligging van Playa Blanca zorgt ervoor dat de stranden zijn afgeschermd en ideaal zijn voor zwemmen en zonnebaden. Aan de boulevard vindt u talrijke winkeltjes, terrassen en er is een grote keuze aan bars en restaurants, dus ook ’s avonds is het hier gezellig druk.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Lanzarote_Hafen_Boote

Met de kerst in zon! Meer van dit soort deals!

Screen Shot 2014-09-25 at 12.43.52 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)