Ik heb weer een fantastische deal gevonden die ik graag met jullie wilt delen! Husk organiseert samen met BNN een wintersportvakantie naar Les Deux Alpes! Vanaf €339 kan jij er al bij zijn en is je verblijf in een goede accommodatie en skipas al geregeld!

Dit wil je natuurlijk écht niet missen! Een week lang boarden en (après) skiën met de leukste BNN’ers en de vetste DJ’s tot iedereen er bij neervalt! Heel Les Deux Alpes wordt 14 tot en met 21 maart overgenomen door BNN, dit wordt een snowtrip om nooit te vergeten! In deze week kan jij meepraten over de BNN-programma’s tijdens de ledenvergaderingen, kan je alles vragen over filmen, monteren of presenteren en kom je Valerio of Geraldine misschien wel dansend tegen op de piste.

Voor deze unieke snowtrip kan je kiezen uit 3 verschillende pakketten! Ga jij all the way en wil je genieten al een koning(in) in Frankrijk? Dan kies je voor de Gold Package! Met de Silver Package vind je de zilveren middenweg. Wil je lekker voordelig weg en kom jij om alleen maar om hele dage los te gaan op de piste en tijdens de vetste feesten? Kies dan voor de Bronze Package waar je slaap in een basis appartementje!

Om in Frankrijk te komen kan ervoor kiezen om met eigen vervoer te gaan of met de Husk bus. Deze vertrek op zaterdag 14 maart om zondag 15 maart geheel uitgerust aan te komen  op plaats van bestemming! Heel chill en lekker makkelijk! 

Vier jij feest in de sneeuw met al je favoriete BNN’ers? Kies dan snel je pakket en boek! 

MISC_Winter_026

Boek hier jouw snowtrip met BNN! Bekijk hier meer wintersportdeals!

bnnnn

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)