Limburg is dé plek om optimaal tot rust te komen in een prachtige omgeving. Reis af naar het mooie Born en laat je drie dagen in de watten leggen in viersterrenhotel Amrâth Born-Sittard Thermen. Geniet van de weldaad van de thermen, verse ontbijtjes en een heerlijk driegangendiner, terwijl je tussendoor nog tijd genoeg hebt om een lange wandeling te maken door het Limburgse heuvellandschap!

Een perfecte combinatie vormen ze: de weldadige Thermen Born en het viersterrenhotel Amrâth Born-Sittard Thermen dat er net naast ligt. Zo hoef je na een relaxte dag niet nog een eind naar huis te rijden of naar de andere kant van de stad te lopen, maar rol je zo je bed in. Het hotel ligt bovendien dicht bij de steden Maastricht en Sittard. Beide steden bieden een uitgebreid scala aan winkels, restaurants en cafés. Ook kun je de grens even oversteken om je helemaal te laten gaan in outletshoppingcentrum Maasmechelen Village!

Op de website van Travelbird boek je nu een geweldige deal naar het Amrath Born hotel met 2 overnachtingen inclusief ontbijt, toegang tot de thermen en ook toegang tot Holland Casino. Voor maar €79 per persoon.

Hotel_room

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

amrath limburg

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)