Wil jij een dag pure ontspanning ervaren? Ik heb nu een relaxte deal gevonden op de website van Groupon. Voor slechts €17 kan je samen met een vriend of vriendin genieten van een dagje toegang tot de hamam in het mooie 3-sterren Asselt hotel in Roermond.

Als je aankomt rijden bij hotel Asselt kan je gratis je auto parkeren. Aan de buitenkant heeft een prachtige hotel zijn historische karakter behouden, terwijl bij binnenkomst de moderne comfort je overspoelt. Het hotel is uitgerust met een luxe hamam. Naast toegang tot de hamam kun je ook gebruik maken van een Finse sauna, Turks stoombad en jacuzzi. Je kan gewoon in je eigen zwemkleding komen.

Het is mogelijk om de speciale hamam te boeken. Als je hiervoor kiest krijg je 2 soorten massages: een scrub en foam massage en een olie-rugmassage van samen 45 minuten. Heb je na deze heerlijke dag geen zin om naar huis te rijden kan je zelfs nog voor een scherpe prijs een overnachting boeken in het hotel!

Wil jij graag een dagje hamam in eigen land? Bekijk dan snel deze deal en boek!

MISC_Wellness_004

Boek snel deze deal! Bekijk deze deal

welness

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)