Laat je telefoon maar thuis want met deze deal kan jij één hele dag genieten en ontspannen bij het Spa & Wellness Centre van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Limburg vanaf €29,99!

Een dagje wellness is een heel goed excuus om je telefoon eens uit te zetten of thuis te laten! Het is tijd voor ontspanning! Ontsnap even van de alledaagse drukte en kom heerlijk tot rust met één van de wellness arrangementen bij Kasteel Bilderberg. Hier ben je op het juiste adres voor dé ultieme ontspanning!

Op de website van Groupon kan je kiezen uit 4 verschillende arrangementen. De Limburgse ontspanning bestaat uit één dag wellness, gratis gebruik van de handdoeken en de keuze uit een voetreflexmassage van 20 minuten óf rug-, nek- en schoudermassage van 20 minuten. Wil je eens gek doen en er helemaal voor gaan? Dan raad ik je aan te kiezen voor het VIP Deluxe pakket! Hier zit zelfs een heerlijke hot stone massage bij van 30 minuten lang!

Op de website van Groupon kan je deze deal boeken. Je kan kiezen uit verschillende data tussen 18 maart en 30 december 2015 met uitzondering van 4 februari, 5, 6 april, 24, 25 mei en 25, 26 december 2015.

Ben jij toe aan wat ontspanning? Wees er dan snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt! 

MISC_Wellness_006

Boek hier deze wellness deal! Bekijk hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Limburg

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)