Het is weer die tijd van het jaar dat de dagen veel te kort zijn en de zon maar amper tevoorschijn komt. Wees jou winterdip voor en laad even helemaal op in het idyllische dorpje Arcen. Je verblijft hier nu 2 dagen in een super comfortabel hotel inclusief ontbijt én toegang tot het Thermaalbad Arcen voor maar €34,50!

In het levendige dorpje Arcen heeft een schitterende ligging aan de Maas en is ideaal om je even lekker in terug te trekken; weg van alle stress, even puur genieten! In het Thermaalbad Arcen heb jij de tijd om je even helemaal te verwennen. Je hier naast het gebruik van de heilzaam werkende baden ook nog genieten van sauna’s, voetenbaden en rustruimtes. Er zijn maar liefst 6 Finse sauna’s aanwezig die ervoor zullen zorgen dat jou lichaam zich weer van top tot teen ontspant. Tussendoor heb je de kans even aan te schuiven bij de sfeervolle brasserie waar je aan de open haard geniet van en hapje, drankje of een heerlijke uitgebreide, gezonde maaltijd.

Met natuurgebieden als Het Maasdal en Nationaal Park De Maasduinen op steenworp is Hotel-Restaurant Rooland de perfecte uitvalsbasis voor het maken van prachtige tochten.

Droom jij al weg bij het idee van de lekkere ontspanning? Wees er wel snel bij, want deze deal is alleen vandaag nog te boeken! 

thermen limburg

Boek hier deze deal! Bekijk deze deal

thermaal travelbid

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)