Binnenkort een dagje vrij en wil je lekker naar het buitenland? Boek dan deze deal naar Londen! Een dagje Londen inclusief busvervoer in een luxe touringcar en 9 uur vrije tijd voor maar €39!!!

Bij deze deal kies je zelf een datum. Je kunt vertrekken tussen 02 Juli tot en met 28 december 2015. Je vertrekt met een luxe touringcar in de nacht voor de gekozen datum tussen 22:00 en 00:45 afhankelijk van welke plek je vertrekt. Vervolgens reis je richting Calais/Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in de stad zal arriveren! Wanneer je in de ochtend aankomt begin je de dag met een korte city-bustour die je langs alle bezienswaardigheden van Londen rijdt!

Na deze tour heb je ongeveer 9 uur de tijd om zelf Londen te ontdekken! Maak een boottocht over de Thames, ga lekker lunchen en struin de leukste winkeltjes af!

Nu met 35 opstapplaatsen door heel Nederland and België!

Gewoon omdat het kan, een dagje naar Londen!

Europe_UK_London_001

Boek nu deze leuke deal! Bekijk hier meer deals!

Screen Shot 2015-06-30 at 10.46.31 AM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)