Vanaf een vlucht heb je Nederland vast al een keer vanaf hoogte kunnen bewonderen maar voor je het weet ben je al geland. Nu heb je de kans om rustig 75 minuten lang over Nederland te zweven en te genieten van een adembenemend uitzicht. Zodra je op hoogte zit wordt er geen lucht meer in de ballon geblazen en verblijf je in alle stilte op grote hoogte, maar je glijdt ook rakelings over de bomen…durf jij het aan? Als dit altijd nog op je bucket list stond is dit je kans om het af te strepen!

Je verzameld in Tilburg waar je wordt ontvangen met koffie en thee. Het opbouwen van de ballon duurt ongeveer 30-45 minuten waarbij je vrij bent om mee te helpen mocht je dat leuk lijken. De transfer naar de opstapplaats is inbegrepen, net als de verzekeringen. Ben je van  plan met een groepje te gaan? Dan kan je deze deal boeken tot max. 6 personen om nog voordeliger uit te zijn.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

shutterstock_151777982

Boek deze deal nu! Bekijk deze deal

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)