slechts 25,- €

Een heerlijke lunch of diner in Restaurant O Mundo in Wageningen. Dit heerlijke restaurant is bekroond met een Michelinster en ligt in het historische hotel De Wereld. Jij kunt hier al genieten van een heerlijke lunch of een uniek diner vanaf minder dan €25 per persoon!

04-5groupon1

Het gezellige Wageningen ligt aan de rand van natuurpark de Hoge Veluwe en heeft een gezellige binnenstad. Hotel De Wereld bestaat al sinds 1669, maar is vooral bekend als de plek waar in 1945 de capitulatie van de Duitsers werd bezegeld. In het bijbehorende restaurant O Mundo, bekroond met een Michelinster, kun je nu tegen een aanzienlijke korting genieten van unieke smaakervaringen!

Restaurant O Mundo heeft een Michelinster, een prestatie van formaat die chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt samen met de keukenbrigade, obers, kelners, gerants en sommelier tot stand heeft gebracht. Dat is niet alles, ook Gault Millau erkent de kwaliteit van het restaurant met 15 van de maximaal 20 punten. Tijdens de lunch of het diner ga je genieten van Zuid-Europees getinte gerechten. De chef zorgt er samen met maître Yvo Kwak voor dat het je aan niets ontbreekt, een avontuurlijke culinaire reis kan beginnen.

Voor €25 p.p. geniet je al van een heerlijke driegangenlunch met 2 personen en voor €40 p.p. van een uniek viergangendiner. Als je met 3 of 4 mensen gaat, zijn de kortingen nog hoger en is de prijs per persoon dus nóg voordeliger!

04-5groupon2

Wil jij deze culinaire ervaring meemaken? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

 

screenshot van de deal

04-5groupon
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)