Update: Deze cruise is zojuist NOG goedkoper geworden!

Wat een mooie Cruise Deal is dit! Vaar over de Middellandse Zee langs de kust van Spanje, Portugal en Frankrijk. Vermaak je aan boord of geniet van het uitzicht. Een week is bijna niet genoeg om van alles te kunnen genieten op dit grootste cruiseschip ter wereld! Deze deal kwam ik tegen op de site van cruisereizen.nl en kon ik niet laten liggen.

Ik raad je aan op met een maatschappij als Vueling of Ryanair naar Barcelona te vliegen. Vandaar stap je op het grootste cruiseschip ter wereld! Onderweg stop je oa in Malaga en Vigo (Portugal). Op het schip kunt u van de vele faciliteiten genieten zoals een wandeling door Central Park, het AquaTheater, VitalySpa, 4 zwembaden inclusief solarium, 10 bubbelbaden, een Zip Line, 2 Surfsimulators, 2 klimwanden, een basketbalveld, en 14 verschillende restaurants en kinderclubs. Boek snel, dit is een vakantie die je moet meemaken!

oasis_sbw_3059.JPG

Ga hier naar de deal!Bekijk deze deal

 cruise

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)